Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Aldeagro

Camí de la Ca Blanca, s/n, 43896, L'Aldea
686 419 124
aldeagro@aldeagro.com

Aldeagro somos una empresa familiar arraigada en la Aldea, comarca del Bajo Ebro, con tres generaciones dedicadas al cultivo de huerta, que hemos ido evolucionando según las necesidades familiares y la demanda del mercado.

Hacemos producción para la venta directa, pero también al por mayor y la exportación. Trabajamos para ofrecer un producto de calidad, aprovechando las características que nos ofrece este territorio tanto privilegiado y único como es el Delta del Ebro.

Tot i que encara conreem agricultura convencional, respectant molt les aplicacions fitosanitàries i intentant produir el més sa possible, apostem per l'agricultura ecològica i un estil de vida respectuós amb el medi ambient, per això recentment hem iniciat un nou projecte de producció ecològica.

Depenent de l'època de l'any varia l'oferta dels nostres productes. A la primavera cultivem coliflor, calçot i porro. A l'estiu treballem la síndria. A la tardor i l'hivern, els dediquem als nostres productes principals, l'escarola llisa i rissada, la coliflor, el bròquil verd i la carxofa, entre d'altres.

Ens caracteritzem per complir amb el compromís i responsabilitat de diferents certificats de qualitat que ens avalen: GLOBAL GAP, Producció Integrada, Albert Heijn, GRASP; pel desenvolupament de les bones pràctiques agrícoles d'innocuïtat dels aliments, la qual cosa contribueix a la qualitat del producte, la cura de la salut dels col·laboradors i la protecció del medi ambient.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información