Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Antic Molí

Ctra. Ulldecona - La Sénia, km. 10, 43550, Ulldecona
977 570 893
anticmoli@gmail.com

L'Antic Molí del dia a dia, de dimarts a dissabte per dinar el ventall més ampli de cuina quilòmetre zero i d'autor a preus assequibles.
Al costat del riu Sénia, al bell mig del Motnsià es troba l'Antic Molí, un molí fariner reforamt i transformat amb un acollidor restaurant envoltat de jardins i un entorn paisatgístic natural.
Si hi ha quatre paraules que defeneixen l'Antic Molí, aquestes són: il.lusió, constància, treball i bon fer. L'Antic Molí està format per un jove equip que dia rere dia treballa per fer que els seus clients se sentin com a casa.
Cuina creativa i d'autor, sense deixar de banda el savi mestratge de la cuina tradicional, que sempre sap treure el màxim profit del producte de la terra.
Aromes, olors, sabors, sensacions, contrastos, textures... De bon grat, l'equip d'Antic Molí cuida tots els detalls pensant que el plaer més delicios és donar a uns altres.
L'Antic Molí disposa de diferents menjadors per poder donar servei a diferents tipus de celebracions.

 
¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información