Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Ca Lazaro

C. Molí, 34, 43785, Bot
610 523 820
info@calazaro.com

Ca Lázaro és una casa rural totalment equipada i a preus raonables, amb capacitat per 5 persones. Es tracta d'una petita casa d'arquitectura tradicional, situada a l'interior del poble de Bot, que ha estat propietat de la família des de la seva construcció (en algun moment del segle XIX o abans). En 2005 decidim reformar-la, encara que conservant la seva estructura i aparença tradicional, amb la intenció de rehabilitar-la com a casa rural. Sent una família parcialment depenent de la terra, Ca Lázaro és la nostra aposta pel turisme rural, proper a la realitat de la nostra terra i respectuós amb l'entorn.
Volem oferir-vos tranquil·litat, comoditat i, a través del tracte familiar i amè, la realitat del nostre poble tal com és.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información