Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Carnisseria Marti

C/ Lluis Companys, 4, 43519 El Perelló
678 466 567
carnsdelperello@gmail.com

Carns del Perelló, S.L., encara que és una empresa jove, creada l'any 2010, té al seu darrere una trajectòria a nivell familiar molt arraigada al món dels establiments carnissers. Tenim reconeixement per la Generalitat de Catalunya de Comerç Centenari, i reconeixement per part de la Cambra de Comerç de Tortosa, a la quarta generació i actualment està treballant la cinquena generació als nostres establiments.
Som carnissers, cansaladers i xarcuters, el.laboradors de tots els productes tant frescos com cuits que venen a les nostres tendes, i que sense perdre la tradició i el "savoir faire" que hem anat aprenent al llarg de totes les generacions que han portat el negoci, sempre adaptant els nostres productes a la demanda del client d'avui dia.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información