Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Colomé Mulet, S.L.

Caserio del Pom, 2, 43479, Campredó
977 597 167
marga@colomemulet.com

L'Almàssera Colomé Mulet, va néixer l'any 1936 de mans de la família Mulet, al Caserio del Pom de Campredó. Produïm un oli d'oliva de diferents qualitats. Entre els seus olis destaca l'oli d'oliva verge extra i ecològic marca Or de l'Ebre que ha rebut diferents premis en reconeixement a la qualitat.
Actualment l'empresa es dedica majoritàriament a la producció i venda d'oli d'oliva verge, verge extra i ecològic. L'adaptació de la seva clientela fa que realitzin serveis de molinada personalitzada i serveis de transport i entrega a domicili.
Ates l'acurada forma de treball de l'empresa, s'ha detectat un interès i demanda creixent dels clients i de l'Almàssera en la compra i producció de productes ecològics. En aquest sentit, la família Colomé Mulet vol fer un salt de qualitat en els productes que elabora i participa en el potencial procés de transformació local vers una agricultura ecològica i una producció ambientalment sostenible.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información