Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Daniel Fontet, S.A.

Ctra. Nova, 0, 43530, Alcanar
977 730 829
info@danielfontet.com

Daniel Fontet S.A som una empresa amb més de 40 anys d'experiència venent fruita i verdura a l'engròs, sobretot treballant per a cadenes de distribució espanyoles. Una aventura que va començar l'any 1974 Daniel Fontet Matamoros, seguint una incessant evolució fins a convertir-se en un referent per a la comercialització, tant a nivell de mercat domèstic com de mercat europeu.
El nostre nucli de negoci són els cítrics, ja que treballem en una zona privilegiada, sobretot per a les mandarines, a la zona sud de Catalunya/nord de València, encara que també tenim gran experiència en la manipulació i venda d'altres articles, com a síndries, melons o pebrots.
Malgrat l'augment del volum de negoci, la nostra empresa s'ha basat sempre en el valor afegit que dóna l'experiència i el gust pel treball ben fet, prioritzant la qualitat i la vocació de servei al client.
La producció i la comercialització de fruits cítrics, verdures i hortalisses en fresc per l'empresa Daniel Fontet S.A. es remunta a 1.974. Des de llavors, la contínua presència dels seus fruits als mercats nacionals i europeus, permeten disposar d'una llarga experiència en aquests productes.
És per això que, a més d'investigar contínuament en la millora de presentació del fruit i optimització de la planta de producció, s'ha tingut com a objectiu principal l'assegurament de la qualitat del producte que subministrem als nostres clients.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información