Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Deltimussel, S.L.

Av. Goles de l'Ebre, 232, 43580, Deltebre
649 451 042
irene@deltimussel.com

Som un equip de professionals dedicats i entregats al cultiu i comercialització d'ostres i musclos especials i mot especials. Cultivem de manera artesanal i obtenim una contínua producció d'ostra de gran qualitat.
Ens encanta poder compartir amb tu la nostra passió per les ostres conreada en les aigües del Delta de l'Ebre de manera artesanal. Seleccionem la millor llavor. Cultivem una ostra bonica, plena de carn, amb un excel.lent gust de mar però alguna cosa més dolça a causa de l'equilibrada salinitat de l'aigua de la desembocadura de l'Ebre, i una textura extraordinària que fa d'elles, sens dubte, el nostre major orgull.
A més produïm musclo de roca, conegut també com "musclo" o "clochina". Recollim la llavor dels nostre vivers del Parc Natural del Delta de l'Ebre. La sembrem acuradament en cordes que penden de les bateas i tenim cura mentre creix fins a arribar a una talla comercial, aconseguint un producte de gran qualitat, un excel.lent sabor i una important taxa de carn.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información