Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Ebre Cítrics

Horta de Pimpi, 19, 43500, Tortosa
630 534 940
info@ebrecitrics.com

Som una familia dedicada, des de fa més de quaranta anys, a la producció de cítrics. Estimem la terra i la coneixem molt bé. La nostra il.lusió ha estat sempre que el nostre client final tingui el mateix plaer que nosaltres al menjar-nos una fruita directament de l'arbre. Reservem els millors productes per al nostre territori. Fem comerç de proximitat. Les explotacions d'Ebrecítrics estan situades a la rivera del riu Ebre on la terra és especialment fèrtil pels seus nutrients, gràcies als seus sediments.
Els nostres terrenys es troben entre el Parc Natural del Delta de l'Ebre i el Parc Natural dels Ports. Recentment la Unesco ha catalogat Les Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera.
A part de gaudir del sol Mediterrani, les nostres terres estan protegides del vent per la serra de Cardó i gaudeixen d'un clima humit i amb pocs canvis de temperatura per la influència del riu Ebre.
Ebrecítrics ens caracteritzen:
Evitem al màxim l'estrès de la plantació
Utilitzem adobats orgànics propis
Evitem emballiments artificials
"De l'arbre a la taula" en 24 h

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información