Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

FRUPINSA

Carretera Raval de Crist a Roquetes, 70
977 500 600
info@frupinsa.com

Frupinsa és una empresa familiar ubicada a Roquetes, destinada a escloscar ametlles i trossejar garrofes, amb més de 70 anys d'història i, actualment, dirigida per la 3a i 4a generació de la família Borràs.
Comercialitzem ametlla de les Terres de l'Ebre envasada en big bags de 1.000 Kg i calibrada a la mida requerida per als nostres clients del sector alimentari.
A més, estem inscrits al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), per la qual cosa estem homologats per oferir ametlla ecològica. En aquesta línia, hem creat la nostra pròpia marca d'ametlles al natural envasades per al consumidor final, Frupis. Aquesta producció serà la que farà ús del distintiu Reserva de la Biosfera. També, productes elaborats amb garrofes de les Terres de l'Ebre en els quals hi estem treballant actualment.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información