Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Hostal Casa Barceló

Av. Generalitat, 27, 43596, Horta de Sant Joan
977 435 353
info@casabarcelo.com

L'Hostal Casa Barceló, situat a la localitat medieval d'Horta de Sant Joan, a 10 km de l'imponent massís de Roques de Benet i el parc natural dels Ports de Tortosa-Beseit, ofereix internet Wi-fi gratuïta em tot l'establiment. Les habitacions són senzilles amb terra de rajoles i disposen de calefacció i bany privat. Les habitacions superiors tambiénincluyen aire condicionat. A més, totes les habitacions disposen i escriptori i TV. El restaurant del Barceló proposa una àmplia varietat de plats casolans de cuina catalana, com peus de porc, carn i peix a la brasa i calçots, en temporada.
Entre les instal·lacions de l'hotel, hi ha un petit saló equipat amb TV, reproductor de DVD i jocs de taula. Si ho preferiu, podrà descobrir l'arquitectura històrica de Sant Joan, com el centre Pcasso, situat en un antic hospital, a uns 10 minuts a peu de l'hotel.
El personal de l'hotel podrà ajudar-vos a organitzar una àmplia varietat d'activitats a l'aire lliure per la zona, com escalada, piragüisme, ciclisme i senderisme.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información