Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Hotel Diego

Ctra. de la Galera, s/n, 43570, Santa Barbara
977 719 017
diego@hoteldiego.com

Aquest hotel gastronòmic, distintiu d'especilitat Gastronòmica en Hosteleria que concedeix la Generalitat de Catalunya, està situat al municipi de Santa Bàrbara, al sud de Catalunya. Les 21 habitacions són modernes i tenen aire condicionat, bany privat, TV i wifi gratuïta.
El restaurant de l'hotel, que serveix menja casolà elaborat amb productes locals, està especialitzat en la cuina tradicional catalana de les Terres de l'Ebre.
A més, el Parc Natural del Delta de l'Ebre es troba a uns 20 km. La zona és ideal per circular en vehicle tot terreny, fer recorreguts en bicicleta de muntanya o per navegar. L'hotel disposa d'aparcament gratuït i proporciona vals per a una piscina local.
L'hotel, que està ben comunicat amb l'autopista A7, se situa a 15 minuts amb cotxe d'Amposta i a 20 minuts amb cotxe de Tortosa.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información