Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Mas Daudén

Partida Mas de la Misa, 43897, Campredó
661 219 199
info@masdauden.com

Situat entre el Parc Natural delo Delta de l'Ebre i el Parc Natural dels Ports, i pròxim a la ciutat de Tortosa, permet als seus ocupants poder visitar amb petits desplaçaments el paisatge divers de les Terres de l'Ebre.
El Mas Daudén ha estat, des de meitat de segle passat, l'habitatge i el lloc de treball de la família de Crsitóbal Daudén i Isabel Lamata, i dels seus fills Jaime, Joaquín i Cristóbal. Originaris de l¡Aragó-ell provenia d'Iglesuela del Cid i ella d'Alcorisa- van fer-se càrrec de la finca l'any 1945, un any després que la seva germana Mariana Daudén Royo la comprés.
La propietària es va construir allí un habitatge per estiuejar-hi quan fixà la seva residència a Saragossa, és la casa que es veu en accedir-hi i que coneixem com a "Casa de les Ties", ja que Mariana compartia les estades amb les germanes Consuelo i Teresa.
Amb els anys, la resta d'habitatges s'han anat transformant per adaptar-se al negoci familiar: una petita explotació agrícola i ramadera que va començar amb deu vaques per a llet i es va ampliar amb la cria de bous.
Abandonat el negoci ramader els anys 80, els néts, actuals propietaris, han rehabilitat la casa, que compta ara amb quatre habitacions amb bany, totes elles amb calefacció, una cuina i una gran sala d'estar amb llar de foc, moltes finestres encarades al sud, grans portes, i espais interiors i exsteriors generosos que respecten l'ambient d'una casa de camp.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información