Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Molí de Sotorres

Partida Reguers, Pol. 321, Parcel·la 81, 43596, Horta de Sant Joan
671 549 020
reserves@molidesotorres.com

Antic molí fariner del segle XII restaurat on encara es poden veure els elements originals i dedicat a l'allotjament rural amb una capacitat per a 8 persones amb totes les comoditats i amb grans possibilitats de lleure.

Es pot gaudir de la naturalesa en estat pur, banyant-se en el riu o la bassa d’aigua natural que baixa neta de la muntanya. També gaudir de la pau i tranquilitat de la natura, escoltant els seus sons: els ocells cantar, el salt d'aigua i la llar de foc encesa.

A més, podreu realitzar excursions, amb camins i sortides per a tots els nivells i edats per explorar l'entorn i el Parc Natural dels Ports i també la Via Verda.
Si també us agraden les emociones fortes, trobareu un dels millors indrets de Catalunya per a la pràctica del barranquisme.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información