Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Nou Moderno

c. Sant Llorenç, 17, 43782, Vilalba dels Arcs
977 438 204
noumoderno@gmail.com

Hereu de la llarga tradició del Bar-Restaurant Moderno al mateix poble, el Nou Moderno neix amb la vocació d'obrir el pot de les essències de la Terra Alta a tots els seus visitants.
Fa tres generacions que ens dediquem a hostatjar i donar acollida als que volen gaudir dels productes i de l'entorn d’aquesta terra eixuta i seca però també agraïda, com la seva gent.
El Nou Moderno és el germà petit del Bar Moderno, local inaugurat pels avis Jepo i Roseta, ja fa gairebé 50 anys. La Rosa, la néta de la Roseta, juntament amb la Teresa, la seva mare, són les cuineres de la nostra casa. La Teresa aporta l'experiència i la sapiència en l'elaboració dels plats clàssics de la Terra Alta, exemples en són truita en suc, la clotxa o el fricandó de vedella, recepta original de la iaia Rosa. La Rosa dóna una sospira d'inspiració a la nostra carta, amb revisions actualitzades de plats elaborats amb productes autòctons, cuina amb tocs de fusió i menús de tast maridats amb vins de la Terra Alta. Plats divertits i a la vegada honestos i respectuosos amb el producte i el medi en què s'han cultivat.
El vi, elements essencials de la cultura i del desenvolupament socioeconòmic de la comarca, també és un producte estrella a nostra casa. Com a família d'arrel pagesa defensem la presència dels vins del poble i de la D.O. que l'empara.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información