Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Olis Forés

Ctra. de València T-331, Km 20,7, 43517 Vinallop
977 440 706
info@olisfores.com

Agrícola Industrial Forés, S.L. és una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització d'oli amb més de mig segle d'experiència.
L'actual és la tercera generació d'una empresa oleícola que va iniciar la seva activitat l'any 1940, amb un dels primers molins de premsa hidràulica de les Terres de l'Ebre, la regió més meridional de Catalunya.
Les instal.lacions, actualment ubicades a la Ctra. de València T-331, Km 20'7, a Vinallop, han anat evolucionant amb el pas del temps. L'any 1981 es va adquirir una centrífuga continua que fou pionera a les Terres de l'Ebre i una de les primeres a Catalunya.
Els processos evolucionen però l'essència de l'activitat és manté intacta. Agrícola Industrial Forés, S.L. conserva l'esperit familiar amb el qual es va fundar.
El Molí Forés és el primer productor privat d'oli de Catalunya. Té la capacitat de produir fins a 30.000 quilos d'oli diaris i, disposa d'una bodega amb una capacitat de fins a 500.000 quilos d'oli. Les seves instal·lacions ocupen 3.000 m2, i compta amb una plantilla de fins a 10 treballadors.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información