Empresas acreditadas

Buscar por
Empresas acreditadas

Xàrter Nàutic Eli

Club Nàutic Riumar, 43580, Deltebre
620 431 744
xarternauticeli@gmail.com

Xàrter Nàutic Eli es presenta com una petita empresa de turisme actiu al Delta de l'Ebre. Actualment, pretén oferir un servei d'excursions turístiques guiades a la carta i preestablertes per a tot tipus de públic per conèixer el Delta de l'Ebre des de la navegació marítima i fluvial.
L'empresa està enfocada a treballar amb petits grups de persones per oferir un tracte de qualitat i proximitat que pretèn integrar les diverses acivitats que s'ofereixen amb un entorn paisatgístic, dinàmic i mediambiental, tot relacionant i promocionant l'entorn històric, sociocultural i gastronòmic que ofereix el Delta amb un segell propi d'identitat i tradició.
Aquest segell està basat amb l'experiència d'una persona nativa que s'ha dedicat mitja vida a treballar navegant en el tram final navegable del riu Ebre i pel Golf de Sant Jordi , extensió de mar ubicada entre el Cap de Salou i el far del Cap de Tortosa que permet observar una part de les moltes maravelles que ofereix el Delta des d'un altre punt de vista i encara en part desconegut per al turisme que ens visita a les nostres terres.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información