Noticias

La Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre és invitada a Itàlia per compartir la seva experiència en implementar una marca pròpia

09/08/2016

La Reserva de la Biosfera italiana del Appennino Tosco Emiliano va invitar aquesta passada setmana a la Reserva de les Terres de l’Ebre per tal de compartir la seva experiència en la marca i com traslladar aquest reconeixement internacional als productes i serveis del territori.
Les jornades van tenir lloc, concretament, el dilluns 1 d’agost al municipi de Licciana Nardi, a la Toscana, i el dimarts 2 d’agost a Carpineti, a la província d’Emilia Romagna, a càrrec de les tècniques del COPATE, Mercè Mariano i Noèlia Fabra.

Aquest territori italià va ser designat com a Reserva de la Biosfera per la UNESCO fa un any i és gestionada pel Parco Nazionalle dell’ Appennino Tosco Emiliano, qui va organitzar aquestes jornades de formació adreçades als productors del territori i població local. Val a dir que la Reserva de les Terres de l’Ebre té un modest recorregut en màrqueting i promoció dels productes agroalimentaris i serveis de les comunitats locals, ja que la marca amb prou penes compleix un any des de la entrada en vigor. Tot i així, el nostre model s’està convertint en un referent per a altres territoris que també veuen aquesta designació com una oportunitat per promocionar l’economia local amb una garantia de qualitat.

Així, aquestes dues jornades s’emmarquen dins la prèvia del Workshop Internacional patrocinat pel Comitè MaB de la UNESCO: “El màrqueting en les Reserves de la Biosfera a través dels productes agroalimentaris de qualitat i la gastronomia d’excel•lència”, que tindrà lloc el proper 31 d’agost i 1 de setembre en aquesta mateixa Reserva, als Appenninos.

¿Eres una empresa? Únete

Los recursos locales, productos y servicios que potencian las actividades económicas tradicionales y la nueva economía social en el marco de la sostenibilidad de Les Terres de l’Ebre, pueden solicitar el uso de la marca y el logotipo Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera.

Más información