Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Apartaments Ornis

C/ Domingo Riba, 20, 43540, Sant Carles de la Ràpita
648 166 527
juridic@perfectgroup.es

A Sant Carles de la Ràpita, entre els Parcs Naturals Delta de l'Ebre i els Ports, i al cor de la Rserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre, es troba situat apartaments Ornis, l'únic establiment d'aquestes característiques de lloguer de la vila marinera de Sant Carles de la Ràpita, reconeguda pels seus productes del mar i la seva gastronomia, que gaudeix de la millor ubicació a al Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre.
Els apartaments es troben a 10 metres de la Platja del Capri, una e les millors i més tanquil.les platges de la Ràpita, al més gran port natural del continent; la Badia dels Alfacs. L'especial situació amb les seves platges protegides per les formacions del Delta de l'Ebre són ideals per a famílies amb nens, aigües tranquil.les en platges en forma de cala de fina sorra i suau desnivell perfectament cuidades i mantingudes.
Ornis està situat a la millor zona residencial de la localitat i amb unes vistes privilegiades, des de les terrasses i finestres dels apartaments es gaudeix d'impressionants clarejars que només es podrà trobar en llocs que gaudeixen d'atmosferes i ambients nets i no contaminats.