Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Ca Manxol Allotjaments

Carrer del Firal, s/n, Rasquera
977 09 80 03
info@camanxol.com

Ca Manxol Allotjaments us obre les seves portes als col·lectius, famílies i amics, i us convida a descobrir i gaudir del nostre entorn més pròxim i per extensió, de les Terres de l’Ebre. Estem situats entre Rasquera i el Perelló, un espai idoni per descobrir la nostra terra, amb els contrastos entre el riu, la muntanya i les platges, les nostres tradicions i costums, però sobretot per conviure amb la seva gent, acostumada al tracte generós i acollidor. Disposem de dos tipus d’allotjament depenent de les vostres necessitats i gustos:

A la Casa de Colònies Ca Manxol, situada al poble de Rasquera, hi trobareu la comoditat d’unes instal·lacions noves i dissenyades específicament per acollir colònies, convivències i estades de lleure per a la vostra escola, esplai o associació infantil i juvenil. Així com, el confort i l’espai idoni per poder passar uns dies en família o amb els vostres amics i amigues. A casa nostra hi trobareu un allotjament acollidor i espaiós, amb un tracte familiar i menjar casolà i autòcton.

A Mas de Manxol treballem i vivim la terra. La nostra passió és obrir-vos les portes del món rural. Per això hem reformat la masia familiar com a Casa de Pagès. És una antiga masada amb tres segles d’història d’estil mediterrani situada a la Vall del Burgà, entre El Perelló i Rasquera, a cavall de l’Ebre i la Costa Daurada. Mas de Manxol, conjunt singular que inclou mas, celler, cisterna i antics corrals, està envoltat dels camps de conreu en un entorn natural i tranquil on hi trobareu la calma, els descans i la connexió amb les arrels.