Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Celler Jordi Miró

C. Sant Marc, 96, 43784, Corbera d'Ebre
629 602 354
jordi@jordimiro.wine

Celler Jordi Miró és el projecte personal de Jordi Miró que té els seus orígens al 1999 a la localitat de Corbera d'Ebre, a la comarca tarraconense de Terra Alta. Miró va començar el seus primers passos en el món del vi al 1992, a les terres del Penedés, posant en pràctica tot allò que havia après del seu pare quan era un nen.

El seu pare Miguel havia après, al mateix temps, del seu avi Jordi, primer membre de la família que havia plantat una vinya. Però a Jordi li va molestar que tot el treball i esforç familiar acabés en la cooperativa del poble i va decidir desmarcar-se de la tradició familiar i llençar-se en solitari a l'elaboració dels seus propis vins. Al 2009 decideix crear la seva pròpia bodega i treu la primera marca al mercat. Treballa les varietats: Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra, Garnatxa blanca, Merlot, Syrah, i Tempranillo.

Miró vola en solitari però sempre s'ha deixat assessorar per un grup d'amics, com l'enginyer agrònom Sisco Blanch sobre com dissenyar la forma de plantació de les vinyes; pel viticultor anglès Shaun Pentecost sobre com treballar la vinya i per l'enòleg Ignasi Carsi, persona clau alhora de treure a la pràctica els vins que Miró imagina.