Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Confraria de Pescadors Sant Joan de Deltebre

Avinguda del Canal, s/n Deltebre
977481026
condeltsaray@dsi.es

La Confraria de Pescadors Sant Joan és un ens sense ànim de lucre que es va constituir l’any 1982 per a donar resposta i servei a les necessitats dels pescadors de la zona. Té una gran activitat tant de pesca marítima com de pesca fluvial (angula), actualment consta de 72 socis (pescadors i mariscadors) i de 18 embarcacions que es dediquen a les arts menors.

Consta d’unes instal·lacions en el seu domicili fiscal on dóna diferents serveis als seus socis: subhasta de peix (de dilluns a divendres a les 11:30), gestió documentació (Seguretat Social, Serveis Territorials, Capitania marítima, etc.), cursos per a la formació i actualització dels pescadors, facturació i comptabilitat.

Per tal de diversificar l’activitat econòmica, la confraria va decidir impulsar un projecte de creació d’una peixateria per augmentar el valor afegit dels productes del mar i crear noves oportunitat vinculades en aquest sector. La Peixateria es troba situada a l’Avinguda del Canal s/n de Deltebre.

En el mateix local també s’exerceix l’activitat de depuració de mol·luscs i invertebrats, amb una capacitat diària aproximada de 3.000 kg.