Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Creuers Delta de l'Ebre

Ctra.Final Goles de l'Ebre, s/n, 43580, Deltebre
977 480 128
restaurantnuri@live.com

Tot començà l'any 1973 quan la Sra. Nuri Puell Franch va tenir la idea de posar un "Xiringuito" al pas de l'Illa de buda, ja que sovint la gent s'esperava per a passar a l'altra banda de riu.
L'any 1979 junt amb la seva filla Núria González Puell i el seu gendre Batiste Gilabert Curto van comprar · La Gavina", una barca de pescadors que van convertir amb golondrina turística.
Anys més tard amb el suport de la família van decidir comprar una extensió d'arròs que hi havia molt prop per fer-ne un restaurant: el "Restaurant Casa Nuri".
Els primers anys foren molt costosos, però poc a poc la gent va anar coneixent la nostra cuina i els menjadors del restaurant es van anar ampliant per a reduir el temps d'espera dels nostres clients.
Al mateix temps els creuers també van anar expandint-se, oferint un ventall de diverses embarcacions que van des de llanxes ràpides fins embarcacions de 150 passatgers, incloent-hi el Vaixell-Restaurant Santa Susana amb un menjador de capacitat per a 80 persones, realitzant trajectes per tot el tram navegable del Riu Ebre i per la bahia dels Alfacs i l'Ampolla. L'última inversió que s'ha realitzat ha estat la posada en marxa d'un nou restaurant el "Mas de Nuri" situat a un quilòmetre dels creuers pel riu Ebre i envoltat d'arrossars. Així, hem anat creixent, però si alguna cosa ens fa característics és que som una empresa familiar que tenim cura dels nostres clients i respectem el nostre entorn.