Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Donum Deus

C/ Canvis, 1, 43785, Bot
977 428 022
info@donumdeus.com

El nostre producte és aprofitat dels animals abatuts de caça de la cabra salvatge als Ports de Tortosa - Beseit, a partir d'una empresa dedicada a aquesta activitat des del 1990. Aquest producte, comercialitzat a través de la nostra marca DONUM DEUS ®, es caracteritza per ser de proximitat (Km 0), enquadrat dins de la filosofia slow food, 100% natural i verd (els animals s'alimenten en llibertat i en plena naturalesa, no havent estat, en cap moment, sotmesos a tractaments mèdics i / o d'alimentació pre-mortem) i limitat (atès que cada temporada s'autoritzen per l'administració competent un petit nombre de permisos).

Els animals abatuts sempre tindran un mínim de vuit anys d'edat, podent arribar fins als catorze. La seva carn no pateix cap tipus d'estrès previ al seu consum. De la seva anàlisi nutricional es deriven importants i especials característiques (rica en Zinc, Seleni i Vitamina B12, gairebé sense greix total ni àcids grassos saturats) que la fan idònia i molt recomanable per a un consumidor conscienciat en la carn saludable i de controladíssima traçabilitat.

Paral·lelament a això, també estem col·laborant activament amb el sector de recerca i de la docència, havent signat diferents convenis a l'efecte amb Escoles de Cuina i Entitats de Recerca.