Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Ebrethink, S.L.

C. Alacant, 3, 43895, Ampolla
977 490 931
marc@olidelmar - jordi@olidelmar.com

Ebrethink, S.L., empresa formada per tres agricultors l'any 2011, va voler impulsar un nou concepte en la difusió i valoració dels olis del Baix Ebre, emb un packaging innovador que va rebre els seus fruits al 2013 quan es va concedir el premi LiderPack, al millor packaging d'aliments, per a la nostra marca L'oi del mar.
Les nostres instal.lacions estan situades a El Perelló, on es troba la Agrobotiga, zona de cata, bodega i envasadora, per poder distribuir el nostre oli arreu del món.
Les nostres oliveres tradicionals, formen part integradora del paisatge del Baix Ebre i des dels seus bancals participen de la silenciosa mirada al mar, gaudint de la seva brisa, i establint un diàleg poètic i integrador entre els cultius agrícoles i la tradició marinera.

Amb més de 200 hectàrees negades de camps d'olivar, repartides entre la caient de la Serra del Boix i al nord del marge esquerre del Parc Natural del Delta de l'Ebre, dins dels termes municipals de l'Aldea, Camarles, l'Ampolla i El Perelló. Que amb les seves diverses característiques, donen joc a poder elaborar uns olis molt diferents, i així satisfer des dels paladars més exigents fins als més indiferents.
Un entorn que convida a canviar el pas, a aparcar les tensions i a descobrir l'assossec, la calma i la tranquil·litat.
Terra en forma de bancals, amb marges de pedra seca, dibuixen un territori on, durant segles, conviuen oliveres mil•lenàries, amb una flora i fauna exclusives.