Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Ecovitres

C/ de la Verge, 6, 43782, Villalba dels Arcs

En la línia de Millora de la qualitat del vi i seguint el camí de la “cultura del vi” que poc a poc va implementant-se al Nostre País, es va iniciar aquest projecte com a productors i elaboradors amb la preocupació d’obtenir productes de qualitat.
Per les exigències del mercat i amb la finalitat de aconseguir aquests productes de qualitat, es va proposar la realització d’un projecte integral d’actuació, tant des del punt de vista vitivinícola i enològic, com de l’ecològic i biodinàmica.
Realitzem l’elaboració i embotellament del vi exclusivament ecològic obtingut a partir de la transformació de diferents varietats de vi negre i blanc que han sigut cultivades seguint els consells dels calendari biodinàmica i respectant tots els sistemes naturals i processos biològics.
Als nostres inicis, comencem amb una sola sala, on realitzàvem tot el procés del vi. Avui dia, el nostre celler disposa de quatre zones diferenciades segons la seva funcionalitat. Al primer edifici, està la sala principal per a portar a cap la recepció del raïm i l’elaboració del vi, al costat d’aquesta sala està la sala de depòsit on es conserva el vi i seguidament hi ha un altre espai amb les barriques i la zona de tast. Finalment a la segona planta, realitzem l’etiquetatge i emmagatzemament de les botelles.