Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Fruites i Verdures Rams

Mas de Carrasca, 1, Pol. 25, Parc. 152, 43870 Amposta
977 700 467
rams@comercialrams.com

Fruites i Verdures Rams S.C.C.L. es troba ubicada a Amposta, en ple cor del Delta de l’Ebre envoltada d’arrossars, camps d’horta i finques d’arbres fruiters.

Va néixer com a empresa l’any 1978 davant la necessitat d’obrir mercat als productes cultivats a les nostres comarques davant les demandes d’un creixent mercat nacional.

Amb el temps, aquest negoci familiar que va començar sent un magatzem agrícola on les pagesos portaven els seus productes per ser comercialitzats, va ampliar la seva activitat a l’exportació d’aquests productes a països com Alemanya, Holanda, Itàlia, França, Noruega, Suècia, Finlàndia, Suïssa, Polònia, Canadà...

La relació comercial de Fruites i Verdures Rams amb Caprabo es remunta a l’any 2004, com a únics proveïdors de mongeta tendra en malla i ocasionalment d’altres productes com el carbassó, la carxofa i la coliflor.

El nostre compromís amb la qualitat i la nostra seriositat han fet que un cop més Caprabo hagi depositat la seva confiança en nosaltres en la seva iniciativa per potenciar el producte de la nostra terra.