Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Grup Fruiter Benissanet

Crtra. de Móra d'Ebre S/N, 43747 Benissanet
977 407 516
marc@grupfruiter.com

Cooperativa creada l’any 1975 amb 6 socis i formada actualment per 106 socis, que compta amb una plantilla de 6 treballadors fixes i 130 temporals.

Grup Fruiter realitza la recol·lecció, envasat i comercialització amb marca pròpia de diferents varietats de fruita dolça (cirera, préssec, nectarina, pruna, albercoc, paraguaio, platerina) de recol·lecció durant els mesos d’abril, maig, juny, juliol, agost i setembre, amb una facturació en la darrera campanya de 5,2 milions d’euros.

El destí del 80% de la producció té el destí a diferents països de la Unió Europea. La resta, està principalment posicionada al mercat català com venda de proximitat, en les principals cadenes de distribució presents al territori: Bon Preu, El Corte Inglés, Fragadis SL, Carrefour, Lidl...

Es sol·licita l’ús de la marca i el logotip per la totalitat de la producció de fruita dolça de la Cooperativa, que representa un volum mig comercial de 8.000 Tn recol·lectades en una superfície de 498 Ha. Es premia la qualitat en front de la quantitat tenint un rendiment mig de 16.000 Kg.