Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Helga Anita Harbig Cerezo

Pl. Sant Joan, 3, 43513, Rasquera
647 983 004
biopaumera@biopaumera.com

Som un petit celler de vi ecològic de la DO Tarragona, ubicats a la població de Rasquera (Tarragona), a la comarca de la Ribera d'Ebre, entre les comarques del Priorat i Terra Alta. És l'únic celler ecològic de la D.O. Tarragona.
La nostra filosofia és produir poc i bé. És a dir, prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat i sempre dins del que és el cultiu ecològic.
Quan vàrem adquirir la finca on es desenvolupa l'activitat, la qual es venia juntament amb la casa del poble on vivim, sempre ens vàrem plantejar la possibilitat de plantar els cultius tradicionals d'aquesta zona i que durant els anys 70, 80 i 90 es van perdre. Aquests cultius sempre havien estat la vinya i l'olivera. Per això, conservem totes les grans oliveres centenàries i alguna de mil·lenaria de la finca. Però per poder conrear la vinya calia traslladar part d'aquestes oliveres a altres parcel·les de la mateixa finca, i això és el que vàrem fer. Un cop decidit que es conreava, vàrem decidir que, ja que tornàvem als cultius tradicionals, per què no treballàvem la terra també com es feia abans, sense herbicides, ni insecticides ni adobs químics. Per això ens va decidir pel cultiu ecològic. Volem produir i vendre qualitat i salut. Aquest és el nostre primer i principal missatge.
El segon missatge sobre el qual s'asseu el projecte és el foment del consum de productes ecològics i per a això, hem d'oferir al client un producte tan bo com el de la competència en cultiu convencional i a un preu no molt més alt o fins i tot igual, qualitat per qualitat. És per això que entenem que el preu dels nostres vins no han d'estar molt lluny de vins no ecològics amb una quantitat similar. Volem donar més per un preu similar.