Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Licarfruit

C/ Arnau Jardí, 70, 2º - Bítem
649 477 911
josemcarles@gmail.com

Som una empresa d’origen familiar amb una llarga trajectòria amb el cultiu de cítrics i d’oli d’oliva extra verge d’una qualitat referent. Ens dediquem plenament a la producció i venda on-line dels nostres productes.

Tenim el Certificat de Producció Integrada que certifica que el nostre sistema de producció i elaboració dels nostres productes agraris té com a objectiu l’obtenció d’aliments de màxima qualitat respectant el medi ambient.

Les finques de cítric de Licarfruit estan situades a Bitem (Tortosa) on la seva climatologia, situació i sol, és idònia per donar una precocitat i qualitat superior a la fruita respecte a altres zones del país. Les recollim madurades a l’arbre i sota comanda, per tant garantim que un cop són collides a l’arbre amb 24 hores estan a l’adreça dels nostres clients, sense passar per càmera, ni cera. Són seleccionades i cuidem l’embalatge diferenciant molt la presentació.

Fem una visita guiada a la finca i el magatzem i poden recollir-se les taronges i mandarines i fer una degustació dels nostres productes.