Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Naturebre export

Camí de Gassol, 132, 43510, Bítem
638 555 355
jl@naturebre.cat

L'empresa Naturebre va ser fundada a principis de l'any 2013, sent el resultat d'una agrupació de productors de la zona juntament amb diversos professionals del sector citrícola. El principal objectiu és comercialitzar el nostre producte a grans supermercats i majoristes de tot el món.

El centre de manipulació està situat a Bítem, a la vora del Riu Ebre, on estan ubicades la majoria de les plantacions citrícoles dels nostres productors. Consta de dues línies de producció 3.500 m2 de nau, càmeres per a 1200 tones i una superfície total de 12.000 m2.

Els nostres cítrics es cultiven mitjançant una agricultura raonable, utilitzant mètodes respectuosos amb el medi ambient i garantint al consumidor la qualitat i seguretat alimentària. La fruita dels nostres agricultors està en tot moment assessorada per un departament tècnic qualificat. Els nostres tècnics compten amb gran experiència i en tot moment formats en auditories, ja sigui APPCC, GLOBAL GAP, GRASP, IFS, BRC.

L'empresa és membre de Fruit Net. Un dels nostres principals objectius és optimitzar l'ús de pesticides i plagues, reduir el mínim la presència de residus de la fruita, reduir el risc dels productes fitosanitaris per a l'ésser humà i el medi ambient, desenvolupar noves estratègies de control per a l'alternativa dels pesticides, etc.