Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Oli Rosa de Oro

Urb. Calafat - Port Calafat , 43860, l'Ametlla de Mar
977 486 021
fsegarra@calafat.net

Rosa de Oro és el llegat de dues famílies que fa més de cent anys van apostar per la qualitat i no la quantitat. Tot cuidant l'olivar, la seva recol·lecció i la seva molturació de la forma més natural i neta possible. Sabent el valor que tenia produir un oli de baixa graduació, ric en sabor i qualitats, un oli digne d'estar no només en l'alta cuina sinó en la taula com a condiment. Rescatada la marca original, reneix Rosa de Oro i l'esperit per produir un oli d'arbequines excepcional.

Per a això, es tria una varietat d'arbequina introduïda segles enrere des de Palestina i es fixen els cànons per al seu cultiu, recol·lecció, premsat i filtrat. Rosa de Oro és un oli d'Oliva Verge Extra procedent d'olives arbequines recollides en el seu moment òptim de maduració, recollides al vol i molturades en fred a menys de 27 el mateix dia de la seva recol·lecció. Cultivats davant el mar, a Masia Pons i mimats pel clima i mans expertes, creixen i maduren aquests fruits mil·lenaris any rere any.

Fins avui, la producció de Rosa de Oro era exclusivament familiar processant una quantitat limitada d'oli per al seu consum. És ara un orgull compartir amb vosaltres aquesta joia exclusiva de la nostra sana cuina mediterrània. Ideal per prendre en fred com a condiment d'amanides, salses, verdures i peixos o només sobre pa acabat de fer o torrat.