Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Oliflix

C/ Pont, 6, 43750 Flix
977 410 600
info@oliflix.com

Oliflix és la passió per les nostres arrels en el cultiu i l'elaboració artesana de l'oli d'oliva verge extra, com a producte natural. Procurem ser fidels als nostres avantpassats, amb la seva saviesa i bon fer, en el cultiu de les oliveres ecològiques i l'artesania de l'elaboració. És el fruit de tot un equip jove i dinàmic amb la il·lusió de compartir la nostra labor pel manteniment de les tradicions en l'elaboració de l'oli al més pur sistema artesanal.

Al costat del molí hem recuperat els sistemes d'elaboració tradicionals de l'oli d'oliva, sent fruit d'aquest treball un oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred elaborat al més pur estil artesanal amb pedres de granit i premses hidràuliques.

Paral·lelament, i seguint aquesta mateixa línia, elaborem olives naturals de taula, també de forma artesanal i amb els ingredients que ens proporciona la natura.

Tenim a més una varietat ecològica tant de l'oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred com de les olives naturals de taula. Aquestes varietats provenen de les oliveres de cultiu ecològic, a les quals no se'ls aboca cap tipus de plaguicida o abonament de síntesi.