Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

PLÀNCTON DIVING -Serveis Marins i Educació Ambiental-

C. Número vint-i-tres, 284, 43860, l'Ametlla de Mar (Urbanització Les 3 Cales)
977 457 741
info@planctondiving.cat

Activitats d'Educació ambiental marina: Colònies d'estiu (Oceans Camps), casals de petits científics, sortides per a escolars i crèdits de síntesi. Activitats dirigides per a estudiants d'escola i institut. Mitjançant els tallers, els experiments i les activitats vivencials es pretén ensenyar els valors naturals marins i costaners presents a l'entorn de l'Ametlla de Mar i altres indrets de Terres de l'Ebre per a generar actituds positives vers la conservació d'aquests hàbitats al temps que es fomenten vocacions científiques.
La tipologia de les activitats d'educació ambiental marina varia segons el públic objectiu a qui va dirigida l'activitat. Les activitats proposades són activitats del tipus: taller de natura; sortides d'snorkel per a estudiants; sortides de descoberta del litoral; sortides interpretatives pel Port Pesquer, sortides en un vaixell per a realitzar tasques que faria un científic marí.
Tenim un ventall d'activitats educatives, com ara sortides d'snorkel, cap de setmana científics, xerrades que estan adreçades a públic general. Des de l'any 2013 participem a les Aules de la Gent Gran de la Universitat Rovira i Virgili, activitat adreçada a la formació de persones adultes ja jubilades.