Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Refugi Caro UEC

Partida Pous de la Neu Refugi Caro
977 580 063
info@refugiueccaro.cat

Casa situada a una alçada de 1090 m sobre el nivell del mar, rodejada de bosc, en ple Parc Natural del Massís dels Ports. El refugi, construït el 1968 sobre la base d’un antic maset, disposa d'una zona d’acampada controlada i una zona de jocs a les feixes dels antics conreus. El Refugi de Caro és propietat de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC), i està gestionat pels guardes del refugi, Pere i Helena.

A la planta baixa s’hi troba una gran sala - menjador amb un espai de cuina lliure, el bar i la cuina del refugi. Calefacció amb llar de foc i estufa de llenya. A la primera planta, recentment reformada, hi ha les habitacions, amb un total de 50 places distribuïdes amb cinc dormitoris amb lliteres, i els lavabos amb dutxa.

En un edifici annex exterior hi ha el refugi lliure i els serveis per a la zona d’acampada. La gestió del refugi de Caro està integrada en els usos previstos del Parc Natural dels Ports i promou activitats i mesures de gestió ecològiques.

El refugi es troba a 100 m de la carretera principal i s’accedeix per un camí interior de la finca. A peu, es pot accedir també pel Sender de Gran Recorregut GR 7. El camí que accedeix des de Tortosa i la plana del Delta de l'ebre, creua el Parc Natural i la Reserva Nacional de caça dels Ports de Tortosa i Beseit en direcció a la Tinença de Benifassà, al Baix Maestrat, i a la comarca del Matarranya.

Disposa de parking privat a la vora del refugi.