Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Restaurant Molí dels Avis

C. Andreu Llambrich, 74, 43860, Ametlla de Mar
639 080 592
elmolidelsavis@elmolidelsavis.com

El Restaurant Molí dels Avis està situat a un antic Molí d'oli del s. XIX a L'Ametlla de Mar i rehabilitat com a restaurant: hem pogut aconseguir un restaurant únic en la seva concepció, ja que hem conservat totes les seves peces originals, com per exemple la premsa, pedra del molí, corretges, motor, etc.

D'aquesta manera els comensals poden gaudir de la bellesa del propi local juntament amb una carta de plats centrats en la tradició gastronòmica de la Cuina Catalana, amb un toc de fusió nipona centrat en el producte estrella de la nostra casa, com és la Tonyina Roja (Thunnus Thynnus) .

La nostra filosofia d'empresa se centra en un servei amable, atent i senzill alhora que delicat i amb la professionalitat que el client necessita a cada moment. Ens interessem en poder oferir unes excel·lents recomanacions del dia. El servei de carta és únicament de 30 comensals per servei de manera que és aconsellable per als nostres clients i per donar un millor servei fer reserva del menjar o sopar per poder garantir plaça i un servei adequat.

La nostra carta de presentació és doncs, un ambient càlid i familiar, on combinem dos conceptes claus: Tradició i Progrés. Resultat d'aquesta combinació: Excel·lent qualitat de servei en un molt bon restaurant, sempre familiar.