Sociétés accréditées

Rechercher par
Sociétés accréditées

Rústiques Faiges

C/ Observatori, 10, Roquetes
652 802 331
www.molifaiges.com

Amb l’experiència acumulada per tres generacions de la família Faiges dedicades a l’elaboració, envasat, comercialització i exportació d’oli d’oliva, Rústiques Faiges representa el segell de proximitat de l’empresa Ffaiges.

Un grup empresarial fundat per Francisco Faiges Ribas que acumula una història centenària lligada a l’oli i la terra des dels orígens més humils.

La nostra trajectòria va començar amb petits camps d’oliveres i comercialitzant oli a granel a escala local. Avui dia ens encarreguem de tot el procés de producció de l’oli, des de la recol·lecció de les olives a les nostres finques d’oliveres, fins a l’extracció, envasat i processament adequat dels residus, expressió del nostre compromís ecològic i social.

Des de 1963, amb l’obertura del primer magatzem d’Olis Faiges SA a Roquetes, fins a 2018, amb la inauguració de la nova molí d’oli de Rústiques Faiges també a Roquetes, el nostre bagatge en el sector de l’oli ens ha portat a adquirir marques de prestigi i a construir noves instal·lacions per satisfer les necessitats del mercat tant en àmbit nacional com internacional.